Cevap: Teröriste 'şehit' töreni
Whelberg benim başbakanım yönetilseydi üstleri salı verirdik benim başbakanım yönetilmiyor benim başbakanım sabrediyor
bilmelisinki sabretmek boyun eğmek değil mucadele etmektir.
Ben yada biz çokmu mutluyuz şehitlerimizin birbir öldürülmesinden veya sayın Başbakanımız ? bu soru işaretini bıraktım cevap veresiniz diye değil siz o soruyu kendinize sorun kendinizi başnakanmış gibi hissedin Okmi ..
USA yı yöneten güçler yahudiler bu yahudilerin dininde fırat ile nil nehri arasını alana dek kan dökmek ırza geçmek hepsi mubah sonradan yazılan tevrat böle diyor
Umarım anlatabilmişimdir derdimi .. Diğer Konulara gelirsek ?
Gerisi -18 yaş altına hitap eden milliyetciyim duygusu,
yok verin bırakın doğuya gideyim vurayım asayım keseyim ( ermeni soykırım tasarısı var dimi biliyonuz ben bayburtluyum benim köyümde ermeniler benim atalarımı aynı o şekil ırzlarına geçmişler toplu mezarlar çıktı bizim bizlerin atalarımızın ama onlar bunu yaptı bize yamalamaya çalışıyorlar onca delile ispata ragmen düşün sen ırak a girersen nolur biliyormusun sen usa değilsin dünya seni bir kaşık suda boğar vadiyi soracak olursanız türkiye kurtlar belli buyrun gerçek kurtlar vadisini görün ) Kısacası biz buduruma delikanlı diyoruz ...
Birbirinizi avutacağınıza, birazcık uyanık olun yeter .. |