Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2007, 01:35   #8
By-Dracula
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DTP Kürtçe bilen doktor istedi...

WhaLberg Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu kadar da değil. Türkçe bilmeyen onlarca Kürt var. Onlar dertlerini nasıl anlatacaklar? Neden olmasın? O insanlara ne kadar çok hizmet götürürsek, onları ne kadar çok eğitirsek, onlar da bölücülüğün ne kadar pis bir şey olduğunu anlayacaklardır. Ancak bütün hepsinden evvel PKK bu doktorlardan köstebek olmayanları veya kendi düşüncelerinden olmayanları öldürecektir. Bu sebepten de Kürtlerin kendileri bu işe dur demelidir. Aksi halde ne öğretmen bulabilecekler eğitecek, ne de doktor bulabilecekler tedavi edecek.

Zaten yakında nifus olarak bu ülkeyi ele gecirecekler birisi buna dur demez ise ozaman kürtce bilen doktorlarıda olur ögretmenleride olur bu sefer biz isteriz türkçe bilen doktor ögretmen vaziyet bunu gösteriyor bunları ne kadar egitirsen egit degişecekleri yok askeriyemiz neler neler yaptı bunlara ne hizmetler verildi terör den zarar gören lere doguya 300 milyon ytl yardım yapıldı yani alın parayı silah kurşun alın bize geri sıkın dendi ben yüksekovada askerligimi yaptım ve yedigim küfürlerin haddii hesabı yoktu sataşmalar felan çarşıda coguda bölücü örgüte yardım yataklık ediyor vakit birlik beraberlik olma zamanıdır ülke elden gittti gidiyor kimse farkında degil yarın cok gec olabilir...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver