Girişte Ve Sunucuda Özel EDit.
Merhaba Arkadaşlar Bir Sunucuya Girerken Bu Şekil Bir Karşılamayla Karşılaştım Bunları Nasıl Yapa Biliriz..
[22:00] -MeKaNsIz- *** CONSTANTiN, iRc.bilmemnesineyandım.Com Sunucusuna Baglandınız..!
-ø-
[22:00] -MeKaNsIz- *** ip adresiniz : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. *
-ø-
[22:00] -MeKaNsIz- *** Su An Ki Rumuzunuz CONSTANTiN
-ø-
[22:00] -MeKaNsIz- *** Giris Numaraniz 15244232154152442321
-ø-
[22:00] -MeKaNsIz- *** CONSTANTiN. Sunucu Bilgilerimiz Özelinize iletildi.!
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com bilmemnesineyandım.Com Sohbet Sunucusundan Bir ilk #Eglence Kanalı Genelinde ( Tüm Komutlar Kanal Genelinde Yazılmalıdır! ve Ünlem İşreti Unutulmamalı! )Kullanabileceginiz Bağzı Komutlar;
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !Bilgi : Yazgulu.Com un Icerigi Hakkinda Bilgi Almak Istermisiniz ?
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !Fikra : Muhtesem Komik Fikralar! Mutlaka Okumalisiniz..
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !Ara : <Aranıcak Kelime> : Örnek; <@MeKaNsIz> !Ara Yasemen Ne Demektir?
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !Soz : En Guzel En Duygu Yuklu Sozleri Okuyun!
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !Komik : Superrr Komikkk Sozlerrr ..
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !Duvar : Bu Duvar Yazilarini hic Bir Yerde Bulamazsiniz..
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.Ybilmemnesineyandım.Com !Gs & !Fb & !Bjk & !Ts : Sevdiginiz Takim Hakkinda Dev Bir Video Arsivine Hemen Ulasin!
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !Fal : Ozel Kahve Fali Terimlerini Ogrenmek
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !Kadin : En Cok Merak Edilenler ; Kadinlar Ne Ister?
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.Ybilmemnesineyandım.Com !Erkek : Eee Tabi Erkekleri Yazmazsak olmaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Erkekler Ne Ister?
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !Clip : Sizler Icin En Secme Video Clipler! YouTube Destekli.
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !ilginc : Dunyanin En ilginc 50 Olayini Sizler icin Arastirdik Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !burc : <burcunuz> : Örnek; <@MeKaNsIz> !burc oglak Yazin Gunluk Burc Yorumlarinizi Okuyun.
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !Sporson : En Son Guncel Spor haberleri
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !Sondakika : En Son Guncel Ana Haberler!
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !Iddaa : Iddacilar Siz Hala Mac Sonucunuzu Ogrenmediniz mi ?
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !sms : Sms ciler icin ! Aşk, Ayrılık ve Yalnızlık Sözlerine Hemen Ulasin!
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !kurallar : Sizce Hyatin Kurallari Nelerdir? Bunu Ogrenmek Istermisiniz? Sizler icin Arastirdik Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !Ruya : Ruya Tabirleri Nelerdir? Hic Merak Ettiniz mi ? Gordugunuz Seyler Hangi Anlamlara Geliyor ? Ogrenmek Istermisiniz?
-ø-
* Remote is on (Ctcps,Events,Raw)
-ø-
* Updated ignore switches for *!*@*
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !bebek : Muhteşem, Yok Yok Süper Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bebek Resimlerini Gömek Ve Indirmek Için Yazgulu.Com Destekli.
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !wallpeper : Bilgisayariniz icin Muhtesem Duvar Kagitlari. Yazgulu.Com Destekli!
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !sinirerkek : Iste Bir ilk Daha Erkekleri Sinir Etmenin Altin Kurallari Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !sinirkadin : Veee Kadinlari Sinir Etmenin Altin Kurallari!
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !yalan : Iste Size Turk Yalanlari. Okuyun Bayilacaksiniz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Made in Turkey Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !puf : Dikkat! Size Bagzi ip uclari! Bu Püf Noktaları Mutlaka Okumalisiniz Cok Sasiracaksiniz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !mani : Muhtesem Maniler. Not: Okunmasi Siddetle Tavsiye Edilir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !renk : Renklerin Dili Oldugunu Hic Duymusmuydunuz?
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com !cicek : Renklerin Dili Olurda Ciceklerin Olmaz mi Saniyorsunuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-ø-
Eğlence-Bilgi msg irc.bilmemnesineyandım.Com Eğlence Kanal & Boting System Tasarimcıları: MeKaNsIz & TravoLta ve AsiLabi`e Katkılarından Dolayi Teşekkür Ederiz.
-ø- |