|
detay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:rawmode:#: {
if ($chan == #help) || ($nick == $me) || (*+b* iswm $1-) { halt }
if (*+a* iswm $1-) || (*+oa* iswm $1-) { .msg $chan $2 $+ : Su anda sop(+a) (Kanal SuperOperator) konumuna gecti. }
if (*+q* iswm $1-) || (*+oq* iswm $1-) { .msg $chan $2 $+ : Su anda founder(+q) (Kanal Sahibi) konumuna gecti. | sajoin $2 #founders }
if (*+o* iswm $1-) { .msg $chan $2 $+ : Su anda op(+o) (Kanal Operator) konumuna gecti. }
if (*+v* iswm $1-) { .msg $chan $2 $+ : Su anda vop(+v) (Kanal Karizması) konumuna gecti. }
if (*+ho* iswm $1-) { /msg $chan $2 : +h Oldu. }
else { .msg %operchan $chan $+ ; $nick Mode değiştirdi: $1- }
} |
ustam kodeyi biraz degiştirdim 2 sorunla karşılaşıyorum 1 .cisi kendini halt edince mesajı görmüyor ama diger kullanıcılar görüyor yani mesela bot
+h olunca ben bakıyorum botun ekranında bişi yok ama normal kullanıcı ekranından bakınca digerler gibi kendinide ayne digerleri gibi
22:34 >botx botx:Şu anda Kanal Yardımcı Operatorü Konumuna Gecti. (3.
seviye)
kendiniede calışıyor yani birde kanala sop yazılı biri girince veya kanal sahibi girince +oa,+oq alınca önce şöle diyor sonrada +o yuda gördügünden ikinci mesajı atıyor
[ 21: 04 : <Botx> Botx: Şu anda Kanal Sahibi Konumuna gecti. (1. seviye)
[ 21: 04 : <Botx> Botx : Şu anda Kanal Yardımcı Operatorü Konumuna Gecti. (3. seviye)
yani +oa veya +oq alana sadece +o yu görmeden mesaj atabilirmi
umarım anlatabildim usta yani kanalda op olan biri girince tamam normal
ama oa,oq girince vatandaş önce +q mesajı sonrada +o mesajı veriyor
ben son ayarladıgım şekliyle kod böle
kod;
on *:rawmode:#: {
if ($chan == #help) || ($chan == #operhelp) || ($chan == #master) || ($nick == $me) || (*+b* iswm $1-) { halt }
if (*+oa* iswm $1-) || (*+oa* iswm $1-) { .msg $chan $2 $+ : Şu anda Kanal Super Operator Konumuna gecti. (2. seviye) }
if (*+a* iswm $1-) || (*+a* iswm $1-) { .msg $chan $2 $+ : Şu anda Kanal SuperOperator Konumuna gecti. (2. seviye) }
if (*+oq* iswm $1-) || (*+oq* iswm $1-) { .msg $chan $2 $+ : Şu anda Kanal Sahibi Konumuna gecti. (1. seviye) }
if (*+o iswm $1-) { .msg $chan $2 $+ : Şu anda Kanal Operatorü Konumuna Gecti. (3. seviye) }
if (*+v* iswm $1-) { .msg $chan $2 $+ : Şu anda Vop(+v) Kanal Karizması Konumuna gecti. }
if (*+h* iswm $1-) { .msg $chan $2 : Şu anda Kanal Yardımcı Operatorü Konumuna Gecti. (3. seviye) }
}
senide yoruyorum ama naptıysam olmadı botun nickinide yazdım hal olmuyor sadece mesajı kendi görmüyor başkaları göüyor
ilgi ev alakan için tşkler ellerine saglık