Cevap: Topic Menüsü ( POPUPS ) ( Xpopups.dLL)
sorun nedir biliyormusun bak sana asıl ne yapcanı yazınca anLıyacaksın
popups.ini dosyası veya mİRc üzerindeki .ini uzantıLı dosyaların her zman basında...
n0= vsvs
n1= vsvs
n2= vsvs
gibi gider
n1 n2 bunları silersen Olmaz cunku bu ini dosyasının sıra numarasıdır ve sıraya göre Okur senin yapmana gereken kode budur...
[lpopup]
n1= 1 $chr(11) Bu Kim:/uwho $1
n1= 1 $chr(11) Kişisel Bilgiler
n2=. 1 $chr(11) Whois:/whois $$1
n3=. 1 $chr(11) Who :/who $$1
bak farkettiysen noktadan sonra bi boşlok bıraktım ve bu 1 $chr(11) kosunu yazdım 1 $chr(11) kodu icon kısa yol kodudur bu kadar basit 1 $chr(11) kodunu %veriables gibi düşünelim yani 1 $chr(11) kodunu her menu basına yazarsan bize icon gösterecektir...
n0= bu numaraları ini dosyasında ise silmeyin ama mrc - txt vsvs bu tür dosyalarda ise bu n0= n10 kodu kullanılmaz bu n0= n1= sadece ini lerde kullanılıyo MIRc üzerinde...
verdiğim koda bakarak ayarlayabilirsin... yanlız 1 $chr(11) kodunu (.) Noktadan sona bir boşluk bırakarak yazacaksın
NOT: $nick veya $chan veya $if ( gibi döngülerde bu kodu kullanmayınız cünkü $nick yazdıgınızda serverde baglıoyken gözüken nicki göstermez cakısma yasanıyor sorunun ne Oldugunu bilmiyorum ama cakısma Olduguna eminim bunu kullanırsan döngülü kodlarda hata verecektir... |