HaLiL namıdiğer XcLusive
adım halil ibrahim, samsunluyum 23 yaşındayım
IRC sunucusuna ilk girdiğim günden beri HaLiL nick'ini kullanırım tabi benden sonra bu nick piyasa oldu orası ayrı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. pc kullanmaya hemen hemen 99-2000 yılları arasında başladım o zamanlar irc nedir bilmezdim webchat.org'da geyik yapmaya başladım sonrasında zurna nete geçtim orda birkaç global kanallarda opluk yapmaya başladım operatörler için script piyasası biraz karışık olduğu için kafama göre bir script bulamadım neden benimde bir script'im olmasın dedim ve mIRC dünyasına atıldım ( pişmanım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) yarım yamalak bir şekilde kendi mircimi yazdım arkadaş çevremde adım codere çıktı herkes scriptimi kullanmaya başladı bendeki merak gittikçe büyüdü tabiki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. zurna nette nick'im 40$'a bir başkasına winsome tarafından satılınca bende infilak ettim tabiki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. böylece IRC hayatımda bitti forumlara takıldım kurtadam forumlarında IRC bölümünde moderatörlük yaptım bilmem belki eskiler hatırlar bu forumu bi zaman sonra wToprak ile tanıştım sonrasında kelebek.org geldi aradan 4 yıl geçti halada ordayım piyasada pek tanınmam ama bilenler biliyor işte Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. askerlik mevzusu oldu vatan borcumuzu ödedik geldik ardından xclusive script'i yazdım burayıda Ajan'ın sayesinde tanıdım bi ara reportajı vardı sanırım db ler gittiği için silindi. bizimde hayatımız böle yıllar çok çabuk geçiyor yaşlanıyoruz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |