Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2007, 16:06   #45
By-Dracula
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İran, PKK'yı 'Allah adına' vuracak

BaRoN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Atatürk'e hiç bir Türk gibi bizimde bir lafımız yok ama ,
Biz Seviyoruz Siz Adeta Tapıyorsunuz. Tek çelişki fikir ayrılığımız Burada
Tapılacak birisi varsa ki var, Şüphesiz oda Yaradan ALLAH'u Teala ..

Atatürkçü Derneği Olmasa Çoktan ülke değişltirilmişti demişsin ?
Çağa Ayak Uyduramıyorsan Çelme Takma! ( anlamasanda sen boşver anlayan anladı )

evet tapıyorum sucmu bu peki hayır degil elhamdülullah bende müslümanım bunları bırak şimdi atatürke olan sempatim ileri görüşlü modern düşünceli bir lider di halkını her zaman düşün dü ve yüceltmek için elinden geleni yaptı iyi yi ve kötüyü ayırt edebilen ileri görüşlü tek lider kendisiydi kurtuluş savasında 10 tane ismet inönü olsa atatürk olmasa o 10 ismet inönünü o savası kazandıramazdı siz bişey bilmiyorsunuz ülke nin önünde ki en büyük tehlike amerika diye bilinir hayır degil en büyük tehlike ermeni-kürt ittifakıdır mustafa kemal atatürkün herkes hakkı rahmeti ilen öldügünü bilir ama cinayete kurban gittigini cok az kimse bilir burda yazmayacam arama motorlarını kullanın cevaplarını bulucaksınız kimin kimler tarafından öldürürldügünü benim için varsa yoksa atatürk ve onun türk silahlı kuvvetleri gerisi vız ve cağa ayak uyduramıyorsan celme takma demişsin neden biz cağa neden ayak uyduralım eskiden cağ kapamış ve acmış bir millet olarak burjuvalar siyonistlerin yönettigi bir caga neden ayak uydurayım varsa yoksa tek bayrak tek millet tek dil tek ırt ne mutlu türk oglu türküm diyene demeyen babam da olsa düşmanımdır...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver