Cevap: Simit Çeşitleri :)
oNG: msn sahibi kim. oNG: yapımcısı? oNG: mail atcam. oNG: simit kelimesi oNG: yasaklatcam oNG: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
adEm: ahah ' RoCKeR: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
' RoCKeR: Smeet ' RoCKeR: deriz ' RoCKeR: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
oNG: TÜRKÇE'yi katletmekten bilişim davası açarım ben de. oNG: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
' RoCKeR: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
' RoCKeR: Ohoo ' RoCKeR: baya beklersin o davayı ' RoCKeR: kazanmak için ' RoCKeR: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
PeRiLiCe: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. size="2">PeRiLiCe: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
PeRiLiCe: hehehhehehe ' RoCKeR: pohahaha ' RoCKeR: bakıom hemnen oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır PeRiLiCe: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır ' RoCKeR: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D oNG: Hayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııır PeRiLiCe: evet evet evet PeRiLiCe: :: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D oNG: oNG tarih itibari ile net'le alakasını kesmiştir . ' RoCKeR: yessssssssssssssss ' RoCKeR: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
' RoCKeR: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
PeRiLiCe: yemişim tarihi sana bişi olmasın :c adEm: simit rezil oldun olm adEm: git kendini as as adEm: ben olsam kafama adEm: sıkarim oNG: tamam oNG: iyi oNG: fikir oNG: yarın PeRiLiCe: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
oNG: gazeteleri oNG: takip edin. adEm: bir dua edin adEm: simitin ruhuna adEm: onur ' RoCKeR: efem ' RoCKeR: kardesim ' RoCKeR: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
' RoCKeR: edelim adEm: Ey onur ve yasemin adEm: rahmetli simiti adEm: naısl bilirdiniz? PeRiLiCe: İyi bilirdik Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
adEm: verdiginiz simit paralarini adEm: helal ediyormusunuz? PeRiLiCe: Ediyorum ben kendim adına Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
adEm: ben etmiyorum arkandan dua edecegimede kufur ediyorum adEm: simit senin <simitsored> adEm: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))) oNG: Yasemin ablam dışındaki ikinize bilirmisiniz xtreme 'nin bir lafı ile cevap vermeyi uygun görüyorum. oNG: ''gakın sttrin gidin <simitsored>'' ' RoCKeR: Hemen geliorm ' RoCKeR: simit molası oNG: oldumu oNG: adem oNG: & PeRiLiCe: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D oNG: onur oNG: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
' RoCKeR: Cuk oturdu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
oNG: Bi dakka oNG: geliom adEm: _I_ oNG: simit ceşitlerini oNG: okucam oNG: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* * oNG konuşmadan ayrıldı.
Konu Gravity tarafından (26 Ağustos 2007 Saat 04:16 ) değiştirilmiştir.
|