Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ağustos 2007, 22:11   #3
d0gma
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği 15 - mIRCYukle.org

Şuanki user sayısı 300-400 değildir 250-350dir biraz uçmadan yazalim

O domainin eski sahibi 2yil boyunca kastı kastı kastı binlerce link değişim yaptı çok yaptı diye banlar yedi yeri geldi 3ay bekledi, yeri geldi 4-5ay ama yılmadı

Domaini satmazdan 2ay öncesine kadar büyük sıkıntıya girdi bana demişti neyse.. sıkıntının ufagı büyüğü olmaz neyse satılıga çikartti çikarttigi saat 3bin ytlye zurna.net admini Godfather'e sattı zurna.nete linkledi

daha sonra ayirdi kendi yerine geçti shelline baktı user yok olcak gibi değil para($$)ya kıydı google adwords bastı bastı bastı.... haftalarca sponsor bağlantildalardi.... ondan sonra 1-2ay snra mircyukle o 3.sayfa dan yırtıldı geldi 1e oturmaya başladı sonra parali link değişim yapti yapti yapti.... ve domain 2ye oturdu hala da orda...

yani eski sahibi yönetimi 1-2 ay daha beklesemiş siz burda başardıkkkk oleyyyyyy aha biz bU yukkkk diye bağiramazdiniz..

ondan sonra birkaç link aldınız yok orası yok burası linkleri vermiyeceğim 4tane biliyorum ben şuan için belki daha fazladır mircfox hariç.. oda başka yere linklendi..

onuda adwords ile büyüttünüz yani yaptiginiz tek şey para harcamak yani bilerek bişey yapmıyorsunuz cebinize güvenip yaptiniz bu işleri tabi bunlara iş denirse

yaptiginiz aktif bi icraat yok nicklerin önüne sysop_ globaldesk_ bilmemne yok helpsystem , dizzy geldi mathlus geldi o gitti yönetim değişti help değişti demek dişinda...

bide bu başligi açman iyi oldu biraz mircyukleyi tanırlar tanırız tanıtırlar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver