Yanıt: Haftanın Polemiği 15 - mIRCYukle.org
o kadar büyüdüler ki haftanın polemiği oldular hemde öle garantiarkadas gibi kiralamayla filan değil..
irc de uzun yıllardır gördüğüm isimler serverın sahipleri hellboy ve abreg ben net hatırlıyorum 2000-2001 senesinde filan onları hatta ayna.org u bile hellboy açmıştı intel le birlikte ey gidi diyorum sadece.. irc nin irc olduğu zamanlardı ama bu insanların tekrardan irc aleminde birşeyler yapmalarına çok sevindim onlar kadar eski olmasada çok başarılı dizzy yine çok başarılı malthus ve diğer hepsi başarılı operlar isim yapmamış olan ama mircyukle aracılığıyla isim yapıcak olan kişiler bana göre mircyukle çok daha fazla büyücek, nick vermicem forumda arkadaşları sürekli karalayanlar var ben taraflı yazı yazmak istemiyorum burada ama şunu söleyebilirim yazılanlara mircyukle yönetiminden kimse cevap vermiyor çünkü çok profosyoneller gaza gelmiyorlar iyi niyetli postlara teşekkür ediyorlar bu onların kalitesini gösteriyor herkes saldırıda bulunuyor eksilerinden bahsediyor ben artılarından bahsedicem sürekli yazıyolar çiziyolar buraya da yazcaklardır eski sahibi adam etti orayı diye ama ben mircyukle yi son 3 aydır duyuyorum niye öle oldu eski sahibi satarmıydı hem böle olacağını bilse boşa konuşan çok ben görüyorum mircyukle her büyük siteden link almış çok iyi bir webci ekibi var bana kalırsa yakın zamanda mirc le ilgili her kelimede 1. olurlar birde ilk çıktığında mircyukle google de güncellemeden sonra düşücekler öle rasgele çıktılar filan diyenler vardı onların postlarını bu konuda okumak istiyorum ve gülüyorum onlara..
BAŞARILAR MIRCYUKLE, önemli olan en büyük olmak değildir, en iyi olmaktır.siz en iyisisiniz..!!!
Konu catay tarafından (23 Ağustos 2007 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.
|