Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ağustos 2007, 05:05   #28
ArresT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hayrünnisa Hanım Köşk'te ilk BaşÖrtülü'mü?

WhaLberg Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kuteybe bin Müslim kimdir bilir misin? 150 bin Şamanist Türk'ün katilidir. Sebep? Müslüman olmayı kabul etmediler.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ah arkadaşım sizin tarihi bilginizle kıyaslanmak istemem.. Ancak; Genel kültür ve tarih açısından yeterince mürekkebin tadına bakmış biri olarak; Ben Talas savaşı diyorum.. 751 diyorum siz ise; Kuteybe Bin Müslim (670-715), yılları arasında yaşamış Arap komutandan bana dem vuruyorsunuz. Lütfen az daha araştırma.. Eğer tarihlere bakarsanız demek istediğimi verdiğim örneği daha iyi anlayacaksınız. Ayrıca o yazı da Arap sempatizanlığıda yapmadım aman dikkat edin. Lütfen konuyu bu şekilde uzatmayalım. Konu dağılmasın.

Geçen bir karikatür gördüm. Bir tane Gül fidanına gübre atan insanlar var.. Üstünde de "Gülümüzü gübrelediğiniz için teşekkürler!" yazıyordu. Eğer bu işi kaldıramayan kişiler varsa, Cumhurbaşkanlığı olayını bence dönüp kendi oy attığı partiye bakmalı politakasına göre hareket etmeli. Abdullah Gül'ün partisi de hizmetlerine (çok iyi hizmet demiyorum.. edebildiği kadarı ile) devam etmelidir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver