Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2007, 00:01   #1
radiCOOL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir eventin baska bir eventle iptali;

Umarım başlık özetleyici olmuştur .. Şimdi elimde şöyle bir kod var ..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:join:#kanal:{ if $read(web.txt,w,$nick) || $nick == $me { Halt } else { .msg $nick 0,4Sayın $nick : 0,3Lütfen sitedeki Kullanıcı adınızla Giriş Yapınız..Aksi Takdirde 0,4Uzaklaştırılacaksınız.. 0,3/nick Rumuzunuz 0,4Komutuyla nickinizi değiştirebilirsiniz.. .msg #kanal 0,4Sayın $nick : 0,3Lütfen sitedeki Kullanıcı adınızla Giriş Yapınız..Aksi Takdirde 0,4Uzaklaştırılacaksınız.. 0,3/nick Rumuzunuz 0,4Komutuyla nickinizi değiştirebilirsiniz.. .timer 0 120 .kill $nick Sitedeki Kullanıcı Adınızla Giriş Yapmadığınız İçin Uzaklaştırıldınız } } on *:text:!nickekle &:#oper:write web.txt $2 | msg #oper 4 $2 1Nicki Kullanıcılar Listesine Eklendi

Bu kodu daha önce farklı olaylar için kullanıyorudum..Ancak şu anda web.txt içinde yazılı olmayan nickleri killemekte kullancagım..tabii ki timer açarak kill işleminde başarılı oluyorum ancak;

Bu kullanıcı 2 dakika içinde nickini değiştirdiğinde bunu nasıl iptal edeceğimi bulamadım.. Nick eventi ile denedim ancak eventi kesmeyi bir türlü başaramadım ..

Kolay Gelsin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat