Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2007, 01:01   #1
CariSma
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan'dan Coşkun'a: Terket git

Hürriyet yazarı Bekir Coşkun’un, Gül için, O benim 'cumhurbaşkanım' olmayacak' yazısını isim belirtmeden eleştiren Başbakan Erdoğan, Coşkun'u yerden yere vurdu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Uğur Dündar’ın sunduğu, Arena Özel programında, gündemle ilgili son gelişmeler ve cumhurbaşkanlığı seçimi hakkındaki soruları yanıtlayan Başbakan Erdoğan, Hürriyet yazarı Bekir Coşkun’un köşesindeki ‘O benim 'cumhurbaşkanım' olmayacak...’ yazısı için sert konuştu.

Erdoğan, isim vermeden ‘Geçen gün bir gazeteci arkadaş Abdullah Gül’ün seçilmesi durumunda ‘Benim Cumhurbaşkanım olmayacak şeklinde yazı yazdı. O arkadaşa diyorum ki, o halde bu ülkenin vatandaşlığından çık. Bu memleketten git. Gittiğin yerdeki cumhurbaşkanına ‘cumhurbaşkanım’ de. Hizmet alırken bir ayrımcılığa uğruyor musun? Uğramıyor musun. O zaman bunu demeye hakkın yok. Sen bu kurumların başın reddedemezsin. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı senin cumhurbaşkanın, Başbakan da senin Başbakanındır’ yanıtını verdi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan