Aslında bu yazılım, mynet kanal açılım/yöntetim sisteminin temel hiyerarşisini geliştirmek için izlenen bir algoritmaya sahip. Ve adı geçen yazılımın, bu hali ile bir serverin kanal açılım/yönetim anlayışını zorunlu olarak, yazılımın kullanılacagı servere taşımasına sebebiyet verecegi düşüncesindeyim... Tabi bu hali ile kullanmak ve serverinde özel kanal açılım ve yönetimine bu anlayışı getirmek isteyenler olacaktır. Fakat bu sistemi kullanmak isteyen ama serverinin kanal açılım ve yönetim anlayışını bu şekilde degiştirmek istemeyen, başka alanlarda kullanmak isteyen kişilerde olacaktır... Bunu karşılamak için herkeze özel tek tek editlenmesi gerekecektir... Bunun önüne geçebilmek için, zamanı geldiginde pilot bir sunucu üzerinde 0 dan başlayıp, genel istekler ve ihtiyaçlar dogrultusunda daha gelişmiş özelikler ile yeniden inşaa edilebilir... Tabi bu şimdilik aklımdaki bir proje...
|
Kan Nickli Üyeden Alıntı
|
Guzel calisma elinizde saglik. Peki bunu irc/serverler icin kullanımı olucak mı? |
Bu zaten IRC Serverler için... Bu bir IRC bot ve her kullanıcı için webten kendi hesapları sınırları içerisinde yönetilebilen bir bot... Resimdeki örnekte bir kanal founderinin, web üzerindeki bot içerisindeki hesabına login olarak kanalın ve botun bazı ayarlarına erişim sagladıgı web panelidir.