Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ağustos 2007, 13:14   #12
sLive
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Google Banlarmi?

Arkadaşım senin tecrübenin olup olmadığını, varsa ne kadar olduğunu bilmiyorum ama emin olabilirsinki bu forumda hiçkimsenin bilmediği birçok şeyi biliyorum.

Ben denedim ve gördüm. Aynı makinede de denedim, aynı ipte de denedim, aynı whois bilgileriyle de denedim.

"aynısını yapmış diyor dolayısıyla titlesini ve kaynak kodlarınında aynı oldugunu anlıyorum."

Aynı kodlar ve farklı makinelerde (Farklı iplerde olan) siteleri neye dayanarak söylüyorsun? En basitinden Sohbet.Net'in internette onlarca klonu var. Hemnde aynı kodlar... Veya interneti kirleten spam sayfalar... Bu sayfaların kodlarını değişmeden, sadece orta.html diye bir sayfayı değişerek kendi sitesine atan onlarca kişi biliyorum. Bunların sitelerini neden banlamıyor google ? Hatta o kişilere neden daha fazla ziyaretçi yolluyor ?

Madem google'un mantığını biliyorsun, neden internet alemine hükmetmeyi denemiyorsun? Boyundan büyük konuşma bence
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hadi bakalım şimdi o tecrübelerine dayanarak cevap ver sorularıma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver