Can sıkıntısından değişik bir toolbar düzenlemiştim öncesinde. Bazı arkadaşlar biliyor resimleri görmüştü zaten. Uzun süredir vakit bulamayıp ilgilenememiştim. Şu zamanlarda daha çok vaktim var biraz bakayım dedim. Ama öncesinde sizlerden şu andaki görüntülerin nasıl olduğu konusunda bir görüş alayım dedim..
Söz konusu toolbar dcx.dll ve mdx.dll birleşiminden oluşmuştur.
Not: İstenilen id'lerde ( ki ben bunu üstte yer alan menülere gelince aktif kıldım) hareketli imlec kullandım. Belirttiğimiz idlere gelince bu hareketli imlec aktifleşiyor.
1.ci resim:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Diğer resimler (bu resimde üstteki menülere gelince açılan menüleri görürsünüz.)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Diğer 3 menünün resmi: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]