|
sohbetsevgi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Arkadaşlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. adresinden biri geldi kendisini Diablo olarak tanıttı emin degilim diablo'nun adını duydum 2 3 yıldır ama bu email adresi ile bana yardım etmek isteyen omuydu degildi anlamadım. eger diablo ise kusura bakmasın. ve gerçekten diablo degilse birisi benim zaafımdan yararlanmak istedi ve sunucumuzu riske sokacaktı lütfen diablo bunu okursa bi cevap yazarsa sevinirim. benden telnet şifresi istedi bu kişi. Acaba omu degilmi çelişkideyim.
|
Serkan abi sana yardımcı olmak pahasına işini gücünü bırakıp senden telnet pass istiyor, yardımcı olmak için... Sende büyük bir fırsatı tepiyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yayınlanan Moduller arasında hiçmi görmedin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. mailinin Diablo'ya ait olduğunu kaldı ki görmedin diyelim E posta adresi doğrulanmış bir şekilde Diablo'dan başka kim kullanabilir sence
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.