Cevap: Toolbar Tasarımı [Güncellendi]
McKruger Valla Sımdı IdeaL Scripti İndirdirmistim. Ayni Toolbar Menu. Onun Ustunde Oynama Yaptim ( Piyasaya Cikmiyacak Bİrsey ) Yanlıs anlasılmasın Lutfen. Sadece Gorunumu Hosuma Gıttıqı Icın Indırdım. Ve Kendım Kullaniyorum. Gezerken gordum burda biraz Oynama Yapaim dedım Ama Az buz birseyler yaptim. Ama Tek bir Sorunum Kaldi. Onun Yardımını Istıyecektım YArdım edersen SEvınırım.
Olay Su. Toolbar'i Ben Sıyah Yaptim Ama Yazılar Ustune Mause Getırdıgın zaman 2. Resımdekı Gıbi oLur Ama Mause'ı Cektıqın zaman 1. Resmdeki Gıbi oLur Onu NasıL yAparim Onuda Ogrendımmı Tamamdir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sımdıden Tesekkurler. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Not : İdeaL Script'ten Alıntıdir. Piyasaya Cikarmicam Emege Saygısızlık yapcak Kadar Alcalmadım Ve Kuculmedım. Sadece Hazır Oldugu Icın Ustunde Oynama Yaptim Kendım Kullanacagim. ßunuda Goz Onune Alırsaniz Sevınırım. Saygılar. |