Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ağustos 2007, 21:33   #8
EeRrNnOoNnDd
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanin polemigi 14 - GarantiArkadas.Com

Gry Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yahu 2 kanali var diye girenlerin hepsi bot mu oluyor, zaten ozel kanal acilmasi yasaklandi sunucu uzerinde. Ayrica isterlerse butun kanallari tek 1 kanala yonlendirirler koca sunucuda 1 kanal olur. Bot mu oluyor yani $imdi bu caaanim kullanicilar. Sacma sapan yorumlar yapmasaniz olmayacak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ne kadar sure kiralandigini biliyor musun ki ? Hem ona bakarsan muhabbet net'te mIRCTurk tarafindan kiralanmis bir sohbet platform'u ve mIRCTurk IRC Network'unun Turkiye'nin en iyi sunucularindan biri haline gelmesindeki payi ortada.

Vallahi, gordugum kadariyla sunucuya laf soyleyen cok ama onlarin yerinde olmak isteyen eminim cok ki$i vardir, hele ki karalayanlar arasindan. Yoneticilerini az da olsa taniyorum, eminimki iyi bir seyler yapacaklardir, basarilar.

yöneticilerini azda olsa taniyorum eminimki iyi birşeyler yapacaklardır eğer o kadar iyi olsalarda kiralama yoluna gitmezlerdi dostum madem bu kadar iyiler 0 dan bir ircd sunucu açsınlarda kaç user geliyor gorelim başka serveri kiralayım onun userleri almak kolaydır bunu kım olsa yapar cok iyiler dedinya sıfırdan tapsınlar bakalım ne kadar ilermiş
onlarında yerinde kim olsa suan o server'ı yonetir zaten
kolay gelsin bosuna post attırmayın millete düzgün birşeyler yazın

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet