|
McKruGer Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bir kere internet explorer'de boş kullan dedin mi bir daha belirlediği adresi çıkmaz. Sadece kurulum sırasında main page ana sayfayı regedit sayesinde değiştirebiliyoruz.
Şu da var her mirc açılışında ana sayfayı değiştirme imkanımız aynı yolla mümkün. Ama böylesine rahatsız edici bir durumu Ciprix arkadaşımızın yapacağını hiç zannetmem.
|
--
McKruGer , Şimdi ßende Onun Öyle ßişi Yapmayacağını ßildiğim için Onun Script'ini İndirip Kullandım..Ona Güven Konusunda ßir Şüphem Yok.Lakin ßen İnternet Explorer'e Araçlardan ßoş Kullan , Uygula Tamam Dedikten Sonra , Girip ßakıyorum ve Boş Sayfa..Ama Script'i Açıyorum Muhabbetimi Yapıyorum Sonra Kapatıyorum ve internet sayfası açıyorum.ßakıyorum ki boş kullandığım internet sayfası , Script'in ßelirdiği "
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] " Adresine Giriyor..Yani Anlatmak istediğim Script ile ßirlikte Açıldığında Değil...
Mesela Script'i Açtıktan 20 Dakika Sonrada internet Sayfası açtığımda o adrese giriyor..yani açılış sayfası haline dönüyor..lakin Script'i hiç açmadığımda bu olmuyor..Sadece Script'i Açmam Yeterli..ßir Sunucuya Girmedende Oluyor ßu..
Script'i Silmek İstemediğimden ve ßaşkasında da ßöyle ßir Problem Olmasın Diye Yardım İstedim ßu Konuda ßirileri veya Muhattap Kişi Olan Sayın Ciprix Arkadaşımız Yardımcı Olursa Sevinirim..