Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2007, 12:39   #5
Kan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yasakli Kelimeler

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias Knl { var %. = 1 while $read(Knl.txt,%.) { if $v1 iswm $1- { return $v1 } inc %. } return $false } on *:Text:*:#:{ if $Knl($1-) { if (root isin $address($nick,0)) { halt } if (admin isin $address($nick,0)) { halt } if (ircop isin $address($nick,0)) { halt } if (oper isin $address($nick,0)) { halt } if (desk isin $address($nick,0)) { halt } if $nick == NoMercy { halt } if $nick == MT-ADS { halt } msg #ircd Olaganustu Hal Kanal $Chan < $+ $nick $+ > $1- } } on *:Text:*:#ircd:{ if !kekle* iswm $1- { if $read(knl.txt,w,$2-) { msg $chan  $+ $2 $+  Listede ekli } else { write knl.txt $2- msg $chan  $+ $2 $+  Eklendi } } if !ksil* iswm $1- { if !$read(knl.txt,w,$2-) { msg $chan  $+ $2 $+  Listede yok } else { write $+(-,dw,$2-) knl.txt msg $chan  $+ $2 $+  Silindi } } }

Onu ozel olarak ayarladim, aynisindan kopy ederek kanallar icinde olusmasini saglamak istedim ama calismadi sorun degilse bakarmisin. Acaba bir hata mi var?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver