Konu: sensizlik
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Temmuz 2007, 13:07   #11
кααη™
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: sensizlik

Nefret ediyorum artık ;her şeyden,herkesten,hayattan,aşktan bile
Bilirsin halbuki ben aşka aşıktım. Umudumdu ‘’O’’.Anlamıydı hayatımın. Bazen hüzünlerimin gözyaşıydı ama en çok tebessümüm kahkahamdı....

..... Yalnız kalmak istiyorum. Bir başıma herkesden,her şeyden uzak Belki en yücede sönük bi yıldız beldi bi okyanusun engininde ama yalnız...

Kimse olmasın yanımda sen bile. Yalan aşkını da istemiyorum yüreğimde benimle beraber gelmesin o.Yalnızlığımı da kirletmesin bedenimi ve ruhumu kirlettiği gibi.

Korkmak istiyorum ama senin sevdanın getireceği felaketten değil,ellerinin bedenimde gezinişini unutmaktan değil,Bu kadar iyi bi yüreğe sahip oluşumdan korkmak istiyorum.

Yalnız kalmak istiyorum....

Çaresiz kalmak istiyorum. Tutunacak dalım olmasın varsın kırılan dallar daha çok acıttı canımı. Hayal kurmakta istemiyorum. Bi şeyleri beklemekten de nefret ediyorum artık.

Sen de GİT! Beni kör bir kuyuya bırak da GİT!Karşıma hep kötü şanslar çıkaran kaderim beni oradan çıkaramasın hiç. Şansın her türlüsünden de nefret ediyorum.....

Nefret ediyorum senden; Altında azılı bi katilin korkunç çığlıkları yatan sahte gülüşünden de
Beni doğurduğu için annemden de
Çiçeklerden,böceklerden de
Hayattan nefret ediyorum....
Ölmek istiyorum belki ?..Belki yalnız bıraktı diye kızdığım enişteme gitmek istiyorum. O yaşadığım korkunç sevdaların acılarını onun yanında yok etmek istiyorum belki...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver