Cevap: sensizlik
Gidişinin 1, yılını kutluyorum, bugün , 9 haziran.... haziran yapmıştı gene bana yapacağını.Ama en beterini en acımasız olanını en ciğerimi yakanını yapmıştı işte.Seni almıştı benden hiç geri getirmezcesine hem de o sinsi kollarına alıp götürmüştü seni... Ben kalakalmıştım öylece.Olduğum yerde dizlerimin üzerine çökmüştüm.Kanım damarlarımda donmuştu sanki.Neefesim kesilmişti DUR bile diyemedim.... Vee sen gitmiştin işte,senle beraber umutlarım,Senle beraber düşlerim,senle baraber yarim gitmişti be yarim. Hiç bi acı koymamıştı bana senin yokluğun kadar.Hiç bi yalnızlık boğmamıştı beni sensiz kalan ev kadar ve hiç bi karanlığa aldırmamıştım ilk gittiğin geceye kadar..... Birgün gelipte senin gideceğini bana kalanın sen değil de yüreğimdeki büyük sevdanın olabileceği hiç aklıma gelmezdi. Bu gece son defa sevişiyorum hayalinle, son defa seni sevdiğimi söylüyorum.... Gidişinin 1, yılını bir şişe viski ve yanına meze olarak bi kaç kutu antibiyotikle kutluyorum.Az kaldı öbür dünyada seni beklemeye gidiyorum |