Cevap: Ben Seni böyLe SewdiM
Seviyorum seni ama... Uzaktan bakarken kalbim atar... Baska kizlarla görünce icim yanar... SEVIYORUM SENI AMA NEYE YARAR? Anlatamam sana sevgimi, yanlis anlarsin diye ödüm kopar... Bu sevda öldürüyor beni.... SEVIYORUM SENI AMA NEYE YARAR? Kimse sevemez seni, benim sevdigim kadar... SEVIYORUM SENI AMA NEYE YARAR....? Doyamadım Sana Bir gün sevmeyi öğrenmiştim ve ilk aşkım sendin benim Sonra seni seviyorum diyebilmeyi öğrendim Ve ilk sana söledim bu kelimeyi cevheri. Bir düşünce içindeydim gidektim buralardan Ama seni görünce bağlandım buraya Seni gerçekden sevmiştim Doyamadım sana Öğrendiğim kelimeyi sana söledim Sımsıcak sardım demişken seni Ansızın çekip gittin Anlamadım ve doyamadım sana Artık yanındayım demiştim Sende bana emrindeyim Seni çok sevmiştim Doyamadım sana Sen gittiğin gün unutulmadı ve unutulmucak Yalnızlık hep benimle kalacak Gitsen bile Her geçtiğin yoldan benim sevdiğimi okuyacak Beni unutamıcaksın Sevdim seni Doyamadım sana. Sensiz Olamam Düşlerimle dünya benim olsa Yine fark etmez güller serilse yollarıma Yüzümde mutlu tebessüm gülücükleri Yasakları olmayan aşklar benimle olsa Yine sensiz olamam Cenneti verseler bana sensiz Dünyada yaşamak haram olur bana Sanmaki yaşıyorum Sen sensizliği bilemezsin Ben sensiz olamam. VE ...ve sen çıkagelirsin tozu yok bir yoldan bastırılıp karartılmış asfalt duygularla aşklar gelir ardından karadan denize sürülmüş buluşunca suyla durmaz üstte batar dibe ki öylesine ağır sonra sen gidersin aşklar gider ardından kaybolursun benekli siyah bir gecenin diplerinde yalnızlık avına çıkarım boş çıkmaz attığım oltalar üzülür söylenirim kendi kendime son bulur baharım kış eşiğinde... SENSİZLİK ÖLÜM MİSALİ... suyum oldun susuzluğumda... aşık olduğum güneştin sen, gördüğüm her gün batımında... sen sevdiğim, .........yaşamaktın benim için... kalbimin her atışında suladığım, yüreğimde henüz açmamış bir çiçektin yaşamanın anlamını seninle anladım sen bana herşeyden çok gerektin... bakışlarım buğulu ve donuk kalabalıkta kimsesiz yüreğim sensizlik ölüm misali soğuk yokluğunda üşüyor ellerim... SENİ BURALARDA BİR ÖZLEYEN VAR HALA Gözlerimde hüzün var hala, Seni beklerken yüreğim. Seni buralarda bir özleyen var hala, Hani o ağlarken gittiğin! Gözlerimde kalmış baharın, Hüzün çökmüş üzerime. Bir yolculuk başlamış, Gün görmüş bir gün üzerine. |