Ben Seni böyLe SewdiM
HeR yaĞmuR damLaSı düŞtüĞünde topRaĞa
yaĞmuR oLup damLa damLa aktın yüReĞime Kök SaLdı Sewdan büyüDükÇe büYüdü yüReĞimde Ben Seni.... Bu ŞehRin denizLeRini SewdiĞim Gibi Sewdim daLGa daLGa wuRdun GönLümün SahiLine mawiLikLeRinde kayboLdum benLiĞimi yitiRdim uFukta kaLdı GözLeRim beN heP Seni bekLeRim Ben Seni..... Bu ŞehRin RüzGaRLaRını SewdiĞim Gibi Sewdim RüzGaRLaRında eStim uLaŞtım Sana dokunDu eLLeRim aK düŞmüŞ SaçLaRına RüzGaRLaRLa fıSıLdadım heR defaSında Seni ne Çok SewdiĞimi kuLaĞına Ben Seni.... Bu ŞehRin bahaRLaRını SewdiĞim Gibi Sewdim heR bahaR deMet deMet ÇiçekLeR aÇtı GönLüm eRidi yüReĞimdeki kaRLaR ıRmakLaRa kaRıŞtım heR bahaR ÇaĞLadım Sana akTım Ben Seni.... Bu ŞehRin Gözünü SewdiĞim Gibi Sewdim yapRak yapRak SaRaRdım haSRetinLe kuRudum daLımdan düŞtüm SaRaRdı SoLdu yokLuĞunda yüReĞim SenSiz bahaRLaR biTTi hazaNa eRdim.. Ben Seni... Bu ŞehRin GüLLeRini SewdiĞim Gibi Sewdim heR mewSim RenGaRenk GüL oLup açTın GönLümde dikenLeRine aLdıRmadan aCıyan yüReĞimLeSewdim kopaRmaya kokLamaYa kıYamadım Seni heP uzakLaRdan bakaRak daLında Sewdim Ben Seni ey SewGiLi..! GüLLeRi SewdiĞim Gibi yüRekten SewdiM...... |