Cevap: Her Çiğdem Kokusu Aldığımda...
gönlümde hüzün var kalbim kırık dünyamı yıkan işte bu ayrılık günlerden cuma aylardan aralık sonrasını sormayın işte böyle ayrıldık. sebebini sormayın bende bilmiyorum yitirdim kalbimi hergün arıyorum ayrılık gününü hayalinle kutluyorum sen beni unutsanda ben hala seni bekliyorum. yağmurlu bir gündü bıraktın ellerimi terkettin yalnızlığa kırdın kollarımı mutluluğa gidemiyorum bağladın yollarımı yağmurlu bir gündü gittin o gidiş. hasretin sanki ateş yakıyor kalbimi ne haber ne selam yolladın gittin gideli hiç düşünmedinmi beraber geçen o günleri yağmurlu bir gündü gittin o gidiş. yağmurlu bir gündü sebepsiz ayrıldın sonu gelmez sözlerle dünyamı yıktın beraber dünyamdan bir yabancı gibi çıktın yağmurlu bir gündü gittin o gidiş ümit dolu dünyamda mutsuzluk senin eserin bir başkasıyla sanki asla dolmacak yerin aylar geçti aradan aradan gelmiyor haberin yağmurlu bir gündü gittin o gidiş henüz yeni açmıştı güllerimiz böyle bir ayrılık olmazdı kaderimiz kavuşmak hayal oldu ayrıldı yollarımız yağmurlu bir gündü gittin o gidiş. ellerin elimde beraber kurardık hayalleri beraber unuturduk dertleri kederleri unutmak mümkünmü o güzel günleri içimde hüzün gözümde yaş arıyorum mutlulukları yağmurlu bir gündü gittin o gidiş... |