Cevap: Her Çiğdem Kokusu Aldığımda...
Ve Gidişini Kutluyoruz... Ve bitişini kutluyoruz, Yine beraberiz sensizlikle baş başa Şamdandaki mum ışığının bile umudu yitik Oysaki dünyanın bir merkezinde bir yerleri umarsızca aydınlatıyor senden vazgeçişime, ağlıyor kolumda acının ördüğü soğuk bir kelepçe üzerimde ayrılığın siyah ötesi rengi ah sensizlik……… oysa öyle çok sevmiştim ki sana kendimde olmayan ama yaratabileceğim mucizeler verecektim seviyorum diye yalan söyleyip beni öpsen de bu yalana kanacaktım bile bile hiç neden yokken doğruları savunacaktım sana yalanlarınla yürüyen bu aşkı düzeltecektim..... deli değildim……………. yaşam böyle ayarlamıştı dost dediklerimiz ayrılığımıza neden bir örgüttü seni kendi bünyemde bir bütün yaptım toparladım sapa sağlam bir zemine yerleştirdim kalbimde sense hiç sevmedin bunlara rağmen sessizliğin derin karanlığında yol almaktayım elveda gözlerinin yeşilinde kaybolduğum elveda kokunla savrulduğum umarsızım elveda sana bir tren garından bakar gibiyim işte geldin ve gidiyorsun sadece bakakalıyorum ardından öyle sonsuz ki bu gidişin umudum yok göz yaşlarım sadece sana akıyor soranlara sensiz kaldığımı söylüyorum söndüm artık kozama girip bir daha çıkmayacağım bakmayacağım gözlerine yeşilinde savrulmayacağım savrulmayacağım elveda |