|
LanetliKedi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
-irc.- *** LocOps -- Link denied for irc.buyuksohbet.net( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (No link block named 'irc.buyuksohbet.net') [@72.9.146.160.42600]
-
-irc.- *** LocOps -- ERROR :from services.buyuksohbet.net[72.9.146.160] -- Link denied (No matching link configuration) [@72.9.146.160.42600]
-
-irc.- *** LocOps -- ERROR :from services.buyuksohbet.net[72.9.146.160] -- Closing Link: [72.9.146.160] (Link denied (No matching link configuration))
-
-irc. *** LocOps -- Server services.buyuksohbet.net[72.9.146.160] closed the connection
Herşeyi kontroL ettim ama bi türlü. sorunu çözemedim...
|
server gelen hata zaten serviceslerinin yok olduğu için aşağı yukarı 5 dk bir hatayı server a bildirir bunun sebebi ise unrealircd.conf un içinde services.buyuksohbet.net diye bir link atıldığı ama serviceslerinin olmadığı için böle bi link olmadığı yazar...Onun için sorunu oradan geçelim serviceslerin neden girmemesi ise Telnet te servicesi başlatma komutu verdiğindeki yazıda gelen hatayıda nick.db nin olmaması veya okuyamaması gibi nedenlerden sanıyorum bir nick.db ni kontrol et..