Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Temmuz 2007, 23:32   #11
MavipikSeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: iexplorer.exe neden hata verir?

NeTDeLiSi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arkadaşlar aynı sorun bende oldu şimdi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Masaüstündeki hiçbi dosya açılmıo bilgisayarım vs sadece msn ve Mozilla yla bağlantı yapabiliyorum masaüstünden bir dosya çatım mı Internet explorer hatası veriyo catay'ın verdiği pack i indirdim ama olmadı yine aynı sorun güncelleştirme yapamıyorum çünkü windows um korsan Lütfen yardım

Seninki explorer.exe sorunu olmasın? CTRL + ALT + DELETE > İşlemler > explorer.exe > sonlandır görevini. Sağ alttan Yeni Görev > explorer.exe yazıp tamam de. Masaüstü normal konuma gelirse, iexplorer değil, explorer hatalıymış.

Eğer yanılıyorsam bi format at, hiç birşey kurmadan güncelle pc'yi. Lisanssız demişsin, Chelt'in update.exe'lerini verdiği XP güncelleştirmeleri var forumda, onları indir ve güncelleştir. Güncel bi antivirüs programı ile tara ve virüsleri sil. Virüs derdine "kötü amaçlı yazılımları temizleme aracı" bile derman olabilir, bunu araştır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver