Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Temmuz 2007, 12:28   #12
DeLiTiM
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Cevap: Alias'a sınırlama...

MavipikSeL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
DeLiTiM, samode alias'ı olduğu için mesela adama op vericeksin; /samode # +o nick kullanıyorsun. Else'yi o şekil yaptığın zaman buna da izin vermiyor. Ben sadece samode'de +b kullanacağım zaman alias'ın geçerli olması için if $2 == +b else'den sonra da değilse, samode'nin diğer fonksiyonunu meydana getir dedim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın sorunu tam bu aslında. Samode'de ki +b'ye özel kod yazdığın zaman, samode'de de +o kullanacağın zaman sorun çıkartıyor...

pardon dalgınlıgıma gelmis sanırım simdik test ettim calısıyor umarım istedigin gibi olmustur

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias samode { if $2 == +b { if !%samode. [ $+ [ $3 ] ] { inc -u10 %samode. [ $+ [ $3 ] ] 1 .samode $1 +b $3 } else { echo -a Zaten $3 Samode +b Atıldı Neden Tekrar Atalımki? } } if $2 && $2 != +b { samode $1- } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver