Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Temmuz 2007, 20:21   #12
BuCaLI
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: istek Tcl Duzenleme Yard1m

RoSe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ynick Yerine Ne Yazacagım Acaba ?

sadece düzelttiğim yerleri kırmızı yaptım ben hatayı göresiniz diye hiçbiyeri hiçbişey yapmana gerek yok son verdiğim kodları aynen al istediğin gibi çalışır.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#gerekli bindler bind pub - !var yes bind pub - !yok no bind pub - !istek istek bind evnt - init-server baglan_yap #Gerekli degiskenler set inick "****" set ipass "*****" #ELLEMEYIN (Siz Bİlirsiniz) proc baglan_yap {type} { global inick ipass putserv "OPER $inick $ipass" putserv "WALLOPS :Basari ile Login Oldum " } proc yes {n u h c a} { set ynick [lindex $a 0] putserv "PRIVMSG #BizleFM :\002$ynick\0034 İsteğiniz Arşivimizde Mevcut. Kısa Süre İçinde İsteginiz yayınlanacaktır." } proc no {n u h c a} { set ynick [lindex $a 0] putserv "PRIVMSG #BizleFM :Üzgünüm \002$ynick \0034 ,İsteğiniz Arşivimizde Bulunmamaktadır. Başka Bir İstekte Bulunabilirsiniz." } proc istek {n u h c a} { set kanal [lindex $a 0] putserv "PRIVMSG #Dj :\0034İstek İsteyen Nick \002$n\0034 İsteği:\003 $kanal" putserv "PRIVMSG #BizleFM :\002$n \0034Lütfen bekleyiniz. İsteginizi Kontrol Ediyorum." }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver