Cevap: Cycle Bot Kurulumunda Sorun Var
BaRoN Yardımların İçin Tşkler Sorunu Çözdüm.
Sorun Tcl Deki Bu satırdaymış
if {[regexp {(.+): Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .+): Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .+): Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .+): Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .+): Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .+): Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .+): Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .+): Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .+): Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .+): Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .+)}
ben burada böyle kopyaladım :: (.+) bu şekilde olması gerekiyormuş Düzenledin Sorun Çözüldü Tşk Ederim |