Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2007, 09:26   #16
Brain
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Security Egg. V.1.0 By BuCaLI (sunucu koruma botu)

Kod sifreleme olayi zaten tarafimdan yapilan 1 olaydi musterisev icin, uzun zamandir bu konuda kisilere yardim ettigim acik, haliyle yaptigim yardimlardan yada betiklerden zarar gormus bir kullanici olmadigina gore, bilakis kodlari ben inceleyerek taktir edip, sadece ve sadece isim ve yapimci kisimlarinin sakli kalabilmesi gereken yerleri bizzat ben sifreledim. Bu konuda da insanlarin supe duyacaklarini pek dusunmuyorum.

Gelelim baskalarin kullandigi kodlari kullanma ilkelerine, ben bile 1 cok kez baskalarinin yazmis oldugu kodlari ornek alip kullandigim anlari hatirliyorum, ve bazen ismini yazmayi yada not dusmeyi unuttugum durumlar mutlaka olmustur, tabiki o zamanlar bu buradan alinti not dusmeyi unutmussun diyenler olmyordu, simdi not dusulerek yapimci uyarilabiliyor bu guzel bir durum, kinamak yerine uyarmak ve aciklama yapmasini saglamak kisinin sonraki calismalarina ne kadar dikkatli olmasi gerektiginin de altini cizecek bir unsur.

Nebiliymben : TCL ve benzeri calismalarinda basarilari acik olan 1 arkadassin, paylasimlarin yada yardimlarinda cogu zaman yararli oldun kanimca, Cehenem arkadasimiz da bu konuda kendini gelistirmek istemis ve 1 cok ii adimlar atip bilgisine bilgi katmis bir arkadastir gozumde. Dayanisma icinde olup guzel projelere imza atmak aslinda cok daha anlamli bir durum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ayri projeler gelistirerek rekabet ortami yaratmakta ayrica guzel bir sey
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan