Biliyorsun ki ve de zaten ona benzer birşey de yapmışsın ki bot sock ile siteye bağlanıp oradan bilgi alabiliyor ve de bilgi gönderebiliyor.. Ayrıca bota bulunduğu klasör içinde hatta diğer klasörleriçindeki dosyları da okutmak mümkün. Şimdi kötü senaryoyu yazıyorum: Bu şekilde bir kod hazırlayıp botun kurulu olduğu sunucunun bütün bilgilerini bota okutup istediğin adrese göndertmen ve oradan da senin görmen mümkündür.. O yüzden orada ne yazılı olduğu bilinmeyen ve ancak şifreleyenin bilebileceği bir tcl'yi insanların yüklemelerini kesinlikle ve de kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Buna kimsenin hakkı yoktur.. Ben burada sana öyle kötü amaçlı bir kod yazmışsındır demiyorum, ama ben tcl scripttingden çok iyi anladığımı düşünen biri olarak orada ne yazdığını bilmiyorsam, ben güvenip de yükleyemem sunucuma, zaten etik değil, ahlaki değil, virüs yapmaktan trojan yapmaktan farkı yoktur bunun.. Bunun yapılma amacı ne olursa olsun, ahlaki olduğunu kimse bana ispatlayamaz.. Dediğim gibi eğer kodlarının değiştirlmesini istemiyorsan paylaşmazsın bu kadar basit.. paylaşıyorsan da öyle birşey yapamazsın..
Ayrıca madem kodlarının değiştirilip kullanma olayına karşısın, sen de yapma ozaman..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.