Yanıt: Haftanın Polemiği 13 - Mynet.Com
Draculaya katılıyorum.. operler bile para ile alındı..bilmem kac ytl ye oplar alındı. kontur karsılıgı oplar alındı..bunların hepsinin logu gelmistir..AsiL diye bir Mardinli geldi adam karı kızı soymaktan başka bişi yapmadı. who cekip yurtdısındaki hatunları kafaladı.NeutraL diye bi sop vardı ona konusma hakkı tanıdılar bi sürü delil vardı elinde her bi operin para karsılıgı op yazması karı kızı msn de soyması s.ex yapması Cocorico efendinin gece 12 den sonra Asi_GirL denen mahlukati mynet_istanbulda samode ile opa cıkarması akabininde mynet kanalına wipe cekilmesi vs vs..sw33t in dedigi bi nebze doğrudur ama o övdükleri kisilerinde anasını satiim 10 logu 20 logu sahte olsun hepsi mi sahteydi..bir insan neden bu kadar karalasınki? onlar zamanındada Siverek grubu yine yönetimde değilmiydi? başkasının oper passını kullanarak girmiyorlarmıydı istedigi nicki istedigi kanalı acmadı mı? yasaklayip almadimi..bu yönetimdede OrLanDo adaletlidir diye düşünüyordum ama göz göre göre küfür edenlerden korkan bir yönetim. bir nickle silinen ertesi gün baska nickle op oluyor özellerde hava atıyor..10 kere modem resetle bir sound me saldırısı yap sonra da op ol. bu mu adalet?arkadaş kayırımcılıgı söz konusudur. kimdir bu sekilde op olan derseniz şu anki nick: KampuS tür..daha önce norival Gokbir ve daha hatırlamadıklarım..hangi nicke giderseniz gidin op olarak oper olarak muhakkak daha önce silinmiş hal hatır ya da para ya da saldırı küfür sebebiyle yazılmış olan insanlardır. hiç kimse bana demesin mynette adalet oldu. cok sevdiginiz böbürlenerek izlediginiz Specific usere siktir git senle ugrasamam salak herif diyebiliyorsa Ardından Kenshin Şu anki KampuS ün 100 defa kamerada soydugu kızı gidip oper yapip yalıyorsa ByALi 3-4 nickle oper oluyorsa (OzoniC CemiL ByALi) bana kimse adaletten söz etmesin.. bu nickler saydıgınız bütün yönetimlerde vardı.T.C bile bu kadar zamanda bu kadar yönetim değiştirmedi. bir ele bakıyor indiriyor yönetim değişiyor kaldırıyor yeni yönetim başa geliyor aynı şahıslar....bir bilgisayar tamircisi koskoca şirketin sohbet bölümünü parmaklarıyla yönetiyor..Cleric efendinin düğününe mardinden gidiliyor siverekten gidiliyor altın bilezikler paralar takılıyor daha öncede cleric efendi sivereğe gidiyor dansözler karı kız yeme içme faslından sonra bu adamlar (KaCaK(fugitive)HaKaN Lord Xanadu Leo OLric) bu adamlar nick değiştire değiştire yönetimin içinde yer alıyor..hani Kenshin sevmiyordu neden bu adamlara oper passı verildi? Kenshin dediginiz insan daha önce Hercules xanax Sniper zamanında az mı silindi myopsluktan.AngeLus onu gördügü an siliyordu.kill atiyorlardi. onlarda mi kürttü? hic kimse iyi yönetmedi velhasıl..mynette hal hatır işi var. Orion MeTeoR yani veya ibo dedigimiz şahs milletvekili yeğeni.. adam hal hatır işiyle AsiLi orda barındırdı. AsiL de Sakatlıgından yırttı bilmem YaMaN parasi ile oper oldu GTI Coconun kapı komşusu diye yazıldı bilmem diğeri Clericin düğününe geldigi icin yönetime geldi.. sonucta orda senelerini vermis insanlar aynı filmi tekrar tekrar seyrettiler olay bu.. |