Yanıt: Haftanın Polemiği 13 - Mynet.Com
Bende Bi Kac Sey Yazayım..7 Senedir Mynetteyim.. Acildigindan bu yana da Diyebiliriz.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MardinLiyim..Kürdüm..Ve Burda Bir Cok Konusma Yapılmıs Yakısık Olmayan..Kınıyorum..Forumu Bir Siyasi platform gibi görenleri..Burası bilgi paylasim sitesi arkadaslar.. Birşey yazarken düşünerek yazalım. Yüzyıllardır beraber yaşamış olan türk-kürt leri bu kadar basit şekilde ayırmak sizin gibi okumus görmüs insanlara yakısıyormu? bu tür yazıları yazan kulaktan dolma bilgilerle konusuyor. mantalite belli..
Mynetin Kurucusu Kürtlerdir Ve Yönetiminde Kürdün olması gayet normaldir..Şu anki Sahipleri Kocnet Ve bi kac ortaktır..Çok sevdigi(miz)niz Cocorico da aslen kürttür.. o da mynet yönetimini almıştı bu gayet normaldir..
/* Edit */
Adamlar (Fugitive Leo)
/* Edit */
--> karı kız getirio bi kac ucak bileti yedir icir ondan sonra mynetin sohbet yönetimini al.. fena degil..Kenshin de Clericin sayesinde mynete girdi. orda yönetimi aldı? o halde suclu kim? cleric.. madem bu kadar cok iyi myneti yöneteceklerdi Specific ve asii_genc tayfası neden bıraktılar? onca emek vermislerdi irc.mynet.com cıkarları icin demişler neden o programları şu anki yönetime bırakmadılar veya daha önceki yönetime? bu mudur yani irc.mynet.com haklarını gözetmek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) ya bırakın Arkadaşlar..mynetin sohbete ihtiyacı yok.. mynet icin sohbet şu an sadece külfetten ibaret.mynet sohbeti kapatmayı dusunurken siz kalkmıssınız yönetimleriyle ugrasiyorsunuz. şu gelecek bu gelecek bu gitti o gitti..S!k!lmiş G.tün davası olurmu? şu an ordakiler idare ediyor ve sohbet sağlanıyor.. kimisi komik komik yazmıslar mynet unreal olacakta başına şu bu gececek diye.. başka yerde söyleme k.cları ile gülerler sana..onca kayıtlı nicki hangi db lerle kurtaracaksın.yada db leri nasıl unreale atacaksın..? versiyon yukseltse nolurki..ya mynet sohbete ihtiyac duysaydi adamlar orjinal cillop gibi key alırlardı vururlardı.adamlar daha os sqline felan diye nick yasaklıyor sacmalamayın..
biraz da güzelliklerden bahsedelim..
şu an bütün kanalları açık tek sohbet portalı mynettir.. trojensiz sohbet orda.. reklamsızlık orda..millet op olabilmek icin birbiri ile yarısıyor. cok alimlerde ordan cıkıyor.. burdaki bir sürü coder eminim ilk başta mynette başlamışlardır bunlar gayet güzel şeyler..
Mynetin Eksiklikleri Ve yanlışlıkları meselesine gelince.. kac yönetim degisti hatırlamıyorum.. ama şu bir gerçekki hiç kimse oraya hakkı ile gelmedi ve hakkı ile gitmedi.. haksızlıkla geldi haksızlıkla gitti..o bu şu demekle bir yere varamayız. myneti seviyorsak mynete sahip cıkacaz.Bir kac kisi Kenshini savunmus.. bana göre o nicklerin kendisi Kenshindir..Adamın bir Logumu sahte olur 5 logumu 10 logumu..
Herkes kendi çıkarları doğrultusunda myneti kullanıyor. gelen arkadaşını yerleştiriyor giden arkadaşıyla gidiyor..sonra tekrar birilerini yalıyor aynı şahıslar ya op olarak göreve geliyor ya da t.şşak yalayarak operlige geri getiriliyor..aslında yönetim hic degismiyor.. geriye arta kalan operin kızı yalaması 50 60 tanıdık bulması server acması tutturamaması tekrar kapatması tekrar mynete geri dönmesi..olay bu..HercuLesinden(Derseta) tut Cocoricosuna(Cocorico) Truvasına(Denium) Quitine(Şu anki BEKO) ve daha ismini sayamadıklarım..Hep dönüp dolaşmış Mynete geri dönmüşlerdir..Tilki döner döner dolaşır mynete gelir..
Bana Göre Mynet icin kimse birşey yapmıyor hepsi kendi egosunun tatmini peşinde..olsaydı mynet bu durumda olmazdı.. mırc acıkken 14.000 lerdeki mynet şu an 5.000 ise saldırılardan yönetimlerden bahsedenler server acanlar daha sonra yönetimi alanlar bellidir.kimse boşuna cırpınmasın..
Amac burda myneti daha iyi yerlere getirmekse benim ekleyeceklerim var..
Mynet muhakkak O Sacma apletinden Kurtarilmali Yerine Eschat veya Jrchat alinmalidir.Cinsellik kanallari kapatilmali yerine daha önceleri var olan mynet_erkek mynet_kadin mynet_iliskiler gibi kanallar acilmali cam msn gibi nickler kökten yasaklanmalıdır..
Şu anki Yönetime başarılar..
Konu Sky-Dancer tarafından (30 Haziran 2007 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Kural ihlali.
|