Merhabalar,
Gayet normal 1 sekilde pc'm calisiyordu. Fakat durduk yere
Generic Host Process for Win32 Services bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz sebepli hata raporu cikti ekranda. Gonderme dedikten sonra pc teması yok olmaya basladi ve pc resetlendi. Sonrasinda mirc/msn
vb. programlar acmaya calistigimda pc kilitleniyor ve hic bir islem yapamiyorum. Internet acikken sadece exploreri kullanabiliyorum. Pc'yi ilk actigimda mirc ve msn programlari haric cogu seyi kullanabiliyorum mesela bilgisayarima girip herhangi bir islem yapmam, disk temizlemem, calistir'i kullanmam falan mumkun. Ama dedigim gibi messenger kisayoluna tikladigim an veya mirc klasoru icine girip mirc'e tikladigim an pc kilitleniyor. Ayrica hic bir sekilde hangi gun secersem sistem geri yukleme tamamlanmiyor.
Denedigim yollar:
1) Scandisk ile Diskleri temizlemeye calistim, temizledim fakat sonuc yok.
2) Sistem geri yuklemeye calistim, sonuc yok.
3) Pc kilitlendiginde ctrl + alt + del yapip, oturumu kapatip tekrar actim ve yine mirc/msn acmaya calistigimda pc kilitlendi.
Format atmadan bu sorunu cozme sansim var mi ? Bilen arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Saygilarimla~