merhaba;
#opers kanalında !msnoku dediğimizde msnye ait botun otomatik kaydettiği txt dosya isimlerinin ve içindekilerin kanala yansımasını istiyorum mesela
<SmartQ> !msnbasvuru
<DenemeBot> --Msn Başvuru Listesi--
<DenemeBot>
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.--
<DenemeBot>
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.--
<DenemeBot>
<DenemeBot>
<DenemeBot> --Toplam 4 Adet Başvuru Listesi Mevcut--
<SmartQ> !msnkonuoku
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<DenemeBot>
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (msndeki görünüş)
<DenemeBot> Yardim Konularini Gorebilmek Icin Lutfen !yardım komutunu Kullanin
<DenemeBot>
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<DenemeBot> !yardım
<DenemeBot>
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
<DenemeBot> Gline Açtırmak İçin !gline @ipno şeklinde yazınız
<DenemeBot>
<DenemeBot> !gline @85.207.27.78
<DenemeBot> Talebiniz Alınmıştır. İyi Günler
ve txt dosyasında altlarda olduğu için !gline komutunu bulmak istiyorum fakat bu komutu yazdığımda
//msg $chan $read(\read\
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.@hotmail.com.txt,w, *!gline*)
<DenemeBot> "Gline Açtırmak İçin !gline @ipno şeklinde yazınız"
yine bu çıkıyor. benim istediğim onun yazdığı her "!" başlayanı kanalda görmek istiyorum bir türlü olmuyor yardımcı olursanız sevinirim. biraz karışık gibi geldi bana ama eminim ki sizler için çok basittir.şimdiden teşekkür ederim.