Orta okul2 ye giderken pek ders calısmıyordum hep top oynardim maçdan baska birsey bilmiyordum, sabah/aksam TV basindan ayrilmiyordum cûnkû futbolu cok seviyordum, arada derslerim kalıyordu tabi onlarada çalısamiyordum futbol'a olan sevdamdan dolayi
babam tabi o zamanlar beni çok dövüyordu, arkadas ortamim 1. derslerime calismadigim icin 2. birde komsularin duvarina erkenle topla vurdugum icin 3. bu 3 sebebden dolayi durmadan dayak yiyordum
neyse karneleri aldigimda tam 9 tane 1'im vardi, sırada dusundum dusundum hocanin bogazina bocagi dayayasim geldi sunlari duzelt diye cunku babam cok kotu skeılde dovecekdi biliyordum. neyse dusdundum son kez daha yok dedim bunu yaparsam dahada cok dayak yicem dedim, 1 saat durmadan dusundum çat, aklıma birsey geldi 1 olan notlarima 2 çizgi cekipde 4 yapmakdi
neyse işde 8 tanesini yaptim 4. tuttum evin yolunu dua ederek simdi korkudan elim titriyor, neyse verdim karneyi bakdi bakdi anlayamadi peder, bu ne lan dedi baba 1 zayifim var dedim, goruyoruz kor degiliz dedi tabi ben tirsdim o esnada anladi diye, dedi 2'inci dônem bu kurtarilicak vs vs.. tamam dedim baba söz ve ondan sonra 2'inci dôneme cok iyi bir sekilde basladim, derslerimi caliştim butun zayif olan derslerimi kurtardim.. omrumde hiç bu kadar korkmamişdim, ve kimseye anlatmadim bu zamana kadar ilk defa buraya yazdim
Sevgilerle..