|
zendoptimizer Nickli Üyeden Alıntı
|
Orada yuruyenlerin en cahili senden 10 kat daha akillidir Carisma.. Siz kimsiniz ? Kendi ulkemizde biz siz olduk... Bu isler parayla yapilmaz, Turkiyede hayat sansurleniyor ayrica 10,000 metre lik alanda her metrekare basi 4 kisi dusuyord
u hesaplamalara gore Esse matematigin iyiyse bir hesapla..
Halen basortusu hakkinda eveleyip geveliyebiliyorsun oysaki ben ABD nin karisinin basortusune birsey yazmadim.... Refah partisi degilmiydi 10 sene once AB ye girmeye yok diyen "Gavur" diye nitelendiren ne olduda simdi AKP AB ve ABD yanlisi oldu ? Istedikleri yasalari bu kilifa uydurarak cikartabileceklerindenmi..?
Senide iftar cadirlarinda iyi doyurmuslar..
Cikarsak demekle olmuyor cikin ozaman... Turkiyenin seriatci yuzunu gorelim hadi cikin inlerinizden yeraltindanda gercek yuzlerinizi gorelim.. Yiyorsa cikarsiniz ama yemez..
Size empoze edilen fikir Hikmetyarin dizinin dibinden geliyor... Kula kulluk eden munafiklardan geliyor...
Tayyip & Taliban = Tayyiban ve Turkiye Islamic Republic [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ve Turkiyenin cumhurbaskani adayi Abdullah Gul'un o sozleri ben soylemedim diyerek insanlari kandirmasi..
buyrun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
NOT: Ben chp yanlisi degilim, CHP nin takinmis oldugu politika anlayisinada cok karsiyim ama bunlarda asilsiz haberler... Dernekler sadece yol parasini karsilamis insanlarin buda gayet normal..
|
Sen Akıllımısında Atıldın Forumdan Dangalak Yakında Oy Verene Araba Hediye Edeceksiniz nasılsa akıyor para bankadan. Biz Allahımızı'da Peygamberimizide Dinizmizide Padişahlarımızda Bu Ülkenin Kurucusu Musatafa Kemal Atatürk'üde Her Daim Sen Gibi Beyinsizlerden Daha iyi Savunduk Senin Dalga Konusu Yaptıgın Varoş Kesim Ölür Bu Saydıklarım İçin Senin Gibi Beyinsizlerde Sadece Ürür... Herzaman Derim Siz Ürüdükce Bu Kervan Yürür..