Cevap: Sanalkolik Script V2
evet simdi kalp scripte ßaktim da hiç alakası bile yoq bizim yaptıqımız scriptle hic ama hiç alakası yoq ..
BaqLantı menusu kaLp scriptdede var lakin ben o baqlantı menusunn kodlarını buradan ircforumlari.net'den aldım addonlar bolumune bakarsanız gorursunuz
Ayrica cok kotu bi suclama arkadaş.. Iyi script Çalmalar ! On yarqılı olmayı bırak Ayıp gercekten Ayıp senin bu yaptıqın Belki %Logo Kısmındaki Renklendirmer aynı olduqu icin onun uzerine editlediqimi dusunmus olabilirsiniz lakin sunuda soyleyeyim Bir kac kisiye bana sanalkolik script bu yazıyı renklendirmesini istedim kimin verdiqini hatirlamiorum ama bana bu renqi yolladıqında hosuma gitti ve kullandım
+
Kalp scriptde hic bir ozellik yok yani ben Menubar Ust Kısma Iconlar yerleştirmisim + tum kodların uzerlerindeki kalp script kalp.net yazılarını sanalkolik script olarak mı deistireceğim ?
neden bu kadar zaman harcayayım mı bakın yukarda verdiqim LinkLere 3 scriptde Aynıdır Bu scripte FarkLı OLsun diye Popups Kısmına Icon ekledim.. Ekolay scriptde gorduğum icin
Sonra bunu kendi iLk yaptıqımız scripte Ekledim ..
Bunu nasıl yorumlamak isterseniz yorumlaya bilirsiniz lakin.. Sacma sapan suclamalarla deil sadece fikrinizi ve yorumunuzu yazın Suclama ve Assaqılama Olmasın .. Kimsenin ekmegine Bal Kimsenin Suyuna Tuz Katmayız siz merak etmeyin
selametle.. |