Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2007, 20:38   #11
ircd
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sanalkolik Script V2

Selam ve Merhaba..
Oncelikle Kendimi Tanitayim Sanalkolik.org Ailesinden Bir uyeyim.. Adım Hakan web Dunyasında Kullandığım Nickler StyLe ve eFFeNDy ' dir..
7 yillik bir maziim var internet dünyasinda..
Konuya şurdan Başlamak istiyorum Script içersinde Bulunan Kodları ben yazmadim (yazmayı denedim ) yeterince uğraşmadım.. Düz Mirc uzerine Editleme yapmayı Ogrendim..
Şimdi Şöyle birsey soyleyerek sizlerin yazdıklarına cevap vermek istiyorum..
Bu script editlenmiş bir scripti editleyerek bu hale gelmemiştir..
Kodları Alıntı OLarak Topladım Script Bu Sonucta Tek Taban ki Adi Mirc
Lafim Meclisten Dışarı Sizler Script Yaptığınızda Sıfırdan Bir Program mı yapıyorsunuz ? Hayır Yapmıyorsunuz Sizlerde kendi yazdıqınız Kodlar yada Ustadlarımızın Yazdıqı Kodları Kullanıyorsunuz..
Script icersindeki Korumalar ChaT Script v2 den Alınmıştır..

Popups Menusu Ekolay Script'den Alinmıstır..

Boyle tek tek Kodları yazmamı isterseniz Elbette yazarım ..
Script calma gibi Bir iştahımız Olsaydı Geceli Gunduzlu Script yapmayı ogrenmek için caba sarfetmezdim . BU cumlelerimde bir kelimesinin yalan olduqunu dusunen acık sozlu olsun ve soylesin ..
Bunu soyleyebilmeniz içinde size bir Hak vermemek için Size Benim neler yaptıqımı CipRix'e Sorabilirsiniz.. En çok Basını Aqrıttıqım Insanlardan Birisi Ciprix ve Lamassu'dur..
Scriptin Calıntı Olması Konusundaki Söylentileriniz Sadece Laf Olsun Torba Dolsun Mantıqını tasıdıqını Goruyorum Script benzeyecek Tabi Sen Away Menusu icin Farklı Bir kod mu yazıyosun ? Ben FarkLı bir Kod mu yazıyorum ?
Hayır yazan kisiler var ornek olarak 5 ayrı away addonu var kelebek script 1. yi sanalkolik 2. o bu su dediqimizde Piyasaya SuruLmuş Daha Setap Haline getirilemeyen Scriptleri goruyoruz.. Benim Yapmış Olduğum Script En başında Soylediqim Gibi Editlemedir.. Başlı Başına Bir tabanın uzerine Kurulumdur
Bakin simdi Adreline Nickli kişi Oncelikle Kalp Scriptin Sunucuna Girmiş ise Orada Adreline Nick'i Kayitli ise Nicki Servisler tarafindan Kalpv2 vs vs Olabilir ki Sunucu uzerindeki misafir Nicki gibi nicklerin yasaklandığı dusunulurse
ve bu sekilde Olmuş ise bu sadece bir fikir..
s -m irc.sanalkolik.org yapıpta aynı mircden girmiş Olabilir...
Sanalkolik.org ' da bu tür bi yasaklama olmadığını bildiğim için bunu soyluyorum..
Simdi uzun Lafın Kısası Bi sayfa yazı yazdım sizlere Bu Script Yapan Kişi ßenim Bakin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu Scriptler arasında bir fark yoktur.
kendi capımda Bi cok script yaptım kendi yaptıqımı begendiqim tek script bu oldu ve chatce.net sanalkolik.org bu script begendiklerini soylediler ve sunucularının adına editlememi istedikleri zaman ben editleyerek onlara sundum..

Hayde Allaha emanet Olun Kalp Script Bakmadım "ircd" arkadaşım bana msn ' dan bizim scripte calıntı diyorlar dediler. ben daha kalp scripte bakmadan buraya mesajımı yazıyorum .. Saygının ve emegin ne Olduğunu Bizlerde Biliyoruz .. Yapabildiqimizle yetinip daha iyilerinin Olması için ugrasıyoruz Ama kimsenin yaptıqının uzerine Isim Yazarak deil..
Selametle Hoş kalın Hoşca Vakitler gecirmeniz Dilegiyle
Selamlar Saygılar...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver