Konu: Oto Kurulum.
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Haziran 2007, 09:56   #14
HAPPyyyy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Oto Kurulum.

unrealircd.conf evet güzel şekilde kurulum gerçekleşiyor bende Unreal3.2.6 kurulumunu gerçekleştirmek üzere bir tane bash scripting yarattim denedim ve çalışıyor..

mesala pico ukur açın ve içine yapıştırın
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#!/bin/sh # Oto Kurulum Sihirbazi # HAPPY tarafından yazılmıştır # + clear echo "*-------------------------------------------------*" echo "| DomainAdi.Com'u Sectiginiz icin tesekkurler. |" echo "*-------------------------------------------------*" echo "| IRCDnizin Dogru calismasi icin ayarlarinizin |" echo "| dogrulugunu kontrol ediniz.. |" echo "*-------------------------------------------------*" echo "| Ayarlar Dogru Oldugu Halde IRCDniz calismiyorsa |" echo "| destek@domainadi.comadresine bildiriniz. |" echo "*-------------------------------------------------*" echo "| Ayrintili Bilgi icin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini |" echo "| Ziyaret Ediniz... |" echo "*-------------------------------------------------*" echo "Devam Etmek İçin Lutfen Klavyeden ENTER Tusuna Basiniz" read cc clear wget [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] clear echo "" echo "Sisteminiz Incelendi... (Lutfen Entere Basın)" read cc tar -zxvf Unreal3.2.6.tar.gz cd /home/$USER/Unreal3.2 clear echo "Unreal Kuruluyor... (Bu Islem 5-10 Dakika Surebilir.)" ./configure -q clear echo "Ayarlar Kayit Ediliyor... (Bu Islem 5-10 Dakika Surebilir.)" make clear cd /home/$USER/Unreal3.2 echo "*-------------------------------------------------------*" echo "| Unreal kurulumu basarı ile tamamlandi! |" echo "| Unreal IRCD start vermedi ise |" echo "| unrealircd.conf dosyasını inceleyiniz |" echo "|
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
echo "*-------------------------------------------------------*"

bunu çok daha şekilde geliştire biliriz otomatik conf dosyasida ayarlariz ukur dedigi zaman ip domain adi otomatik verilir portlar açilir unreal start verile bilir bu alpsi arkadaşımızın verdigi kodlari kurconf olarak keydedip ftpten veya cp ile deponundan çektirip benim verdigim kodlarin en sonundaki cd /home/$USER/Unreal3.2 satrinin altina ./kurconf yazarsaniz.. unreal kurulumu bittikten sonra otomatik olarak conf oluşturma sihirbazı devreye girer ve ./kurconf altina cd /home/$USER/Unreal3.2 daha sonra ./unreal start yazarsak unreal aktif duruma geçer ben denedim güzel şekilde yaptim ukur yazip arkaniza yaslaniyorsunuz o kadar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver