Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Haziran 2007, 19:00   #11
SaintCty
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yanıt: Ban Açma Hakkında Sorun!

Teori Nickli Üyeden Alıntı
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias Banac {
var %t = 0 | while %t < $chan(0) { inc %t
if $me isop $chan(%t) { var %' = $ibl($chan(%t),0), %. | while %' { if ($calc($ctime - $ibl($chan(%t),%').ctime) >= 900) { %. = $addtok(%.,$ibl($chan(%t),%'),32) | if $numtok(%.,32) == $modespl { !mode $chan(%t) $+(-,$str(b,$v1)) %. | %. = } } | dec %' } | if %. { !mode $chan(%t) $+(-,$str(b,$numtok(%.,32))) %. } } } } on *:text:!banac:#adana: { if ($nick isop $chan) { if ($nick == SaintCty) { .banac } } }

Boyle Bir Mantıkla Mikrop Arkadasimin Codesine Eklenti Yapabilirsin SaintCty Boylece Adana Kanalında !banac Dediginde Oplar ve Senin KOmutun Ile 15 Dk lık Banlar Acilir Kolay Gelsin SaintCty Yerine Kendi Nickini Eklemeyi Unutma .
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

öncelikle sagol cevab verdigin için benim demek istedigim botum birden fazla kanalda yetkili bende öyle botum acacak ve sade adana degil
mesela !banac #adana dedimmi adana !banac #bursa dedimmi bursa veya sade bir nick !banac #adana ali dedimmi alinin adanadaki banını ve bunu botun özelinde veya bulundugu bir kanalın genelinde yapmak isti,yorum anlatmaya calıştım ve master benim vede bir arkadaşım daha var bizim yetkimizle degil botun 999 sop yetkisiyle bunları yapalım ilgin ve alakan için tşlkler

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver