|
paLe Nickli Üyeden Alıntı
|
hocam bütün paylaşımlarınız çok güzel, bunları bi ircservices e editleyip ircforumları-ircservices diye yayınlasanız daha güzel olmazmı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 3 tür yapıp bozuyorum. ya land dosyasında hata verio ya digerlerinde satır kayıyo ;huh
|
Ben ARkaadaşlarimzin verdikleri kodlardan bir tane Servis oluşturup buraya koymayi düşünüyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. os sms ve hobileri eklentisi yok sadece şuan os sms yide şuan yapmayi düşünmüyorum çünkü onun için sms hizmeti veren bi yerden önce kontor almamiz gerek :P hobilerinide bugun yapip koyarim foruma.
|
paLe Nickli Üyeden Alıntı
|
hocam bütün paylaşımlarınız çok güzel, bunları bi ircservices e editleyip ircforumları-ircservices diye yayınlasanız daha güzel olmazmı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 3 tür yapıp bozuyorum. ya land dosyasında hata verio ya digerlerinde satır kayıyo ;huh
|
sabır sabır yapiyoruz bi tane
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.