Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2007, 15:09   #5
Soulfly
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

paLe Nickli Üyeden Alıntı
hocam bütün paylaşımlarınız çok güzel, bunları bi ircservices e editleyip ircforumları-ircservices diye yayınlasanız daha güzel olmazmı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
3 tür yapıp bozuyorum. ya land dosyasında hata verio ya digerlerinde satır kayıyo ;huh

Ben ARkaadaşlarimzin verdikleri kodlardan bir tane Servis oluşturup buraya koymayi düşünüyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
os sms ve hobileri eklentisi yok sadece şuan os sms yide şuan yapmayi düşünmüyorum çünkü onun için sms hizmeti veren bi yerden önce kontor almamiz gerek :P hobilerinide bugun yapip koyarim foruma.

paLe Nickli Üyeden Alıntı
hocam bütün paylaşımlarınız çok güzel, bunları bi ircservices e editleyip ircforumları-ircservices diye yayınlasanız daha güzel olmazmı
3 tür yapıp bozuyorum. ya land dosyasında hata verio ya digerlerinde satır kayıyo ;huh

sabır sabır yapiyoruz bi tane

Konu Soldy tarafından (12 Haziran 2007 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver