Senin kodda az ilginçlik var
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
if (*!tek@* iswm $fulladdress) { halt }
msg $nick Hoş Geldiniz $nick İdentinizi tek Olarak Degişiniz | notice $nick Hoş Geldiniz $nick İdentinizi tek Olarak Degişiniz
}
Demişsinde Halt'tan sonra işlem bitiyor ve oraya .msg koymuşsun çalışmaması gerekiyor.. bazı nickleri iptal etmek istiyorsan:
on @*:JOIN:#ankara@:{
set %opkanal $chan | who $nick
if ($nick !== Ahmet) || ($nick !== Mehmet) || ($nick !== Mahmut) || (*!tek@* !iswm $fulladdress) {
msg $nick Hoş Geldiniz $nick İdentinizi tek Olarak Degişiniz | notice $nick Hoş Geldiniz $nick İdentinizi tek Olarak Degişiniz
}
}
raw 352:*: { if %opkanal { haltdef | if $9- !== tekirc { msg %opkanal $6 Lütfen fullname'inizi tekirc olarak değiştiriniz. } } }
raw 315:*: { if %opkanal { haltdef | unset %opkanal } }
Şeklinde kullanabilirsin..
=======
|
Lancelot01 Nickli Üyeden Alıntı
|
mikrop ve ciprix ustalarım ikisde calışmadı ciprix senin yazdıgında vois cekiyor uyarı felan yok mikrop ustam sizin yazdıgınızda hiç bir setnameyle giriş yapıldıgı halde uyarmıyor bi bakarsanız size zahmet bende böyle bir kod arıyordum yardımcı olursanız
|
#ankarawho yazmışım sonuna off'u koymayı unutmuşum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sınav arefesinde forumda yardım yapmamak gerekiyor kafa kalmıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#ankarawho off
raw 311:*:{
if *tek* !iswm $6- {
msg %nik Lütfen Fullnamenizi Değiştiriniz..
.unset %nik
}
}
#ankarawho end
Denedim ben..