Cevap: Askerden bir gece bildirisi daha
Sen lafı nerenden anlıyorsun?Müslüman diyince aklına Kürt'ler mi geliyor Ben LAZ'IM LAZZZ müslümanlık demek araplık veya başka bir millet değildir içinde Allah aşkı Peygamber aşkı olacak istersen japon ol farketmez ama senin beynin müslüman diyince kürt diye basıyor mesele kürt türk değil mesele türkiye üzerinde oynanan oyunlar sen Yargıladığın adam Tayyip Erdoğan nekadar tanıyosun?4,5 yılda 2 tane açığını buldunuz ANANIDA AL GİT,ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİL,Allah aşkına başka neyini buldunuz onu söle bana 1.konuda haksızdı vatandaşa onu dememesi lazımdı Peygamberimiz hariç kimse 4 4 lük insan olamaz.2.si sen askere gidenlere sordugun zaman askerde ne yaptın?ne yapıyım moruk yattım akşama kadar bölük komutanı hemşerimdi yatıyordum.gibi laflar yıllardan beri gider durur ASKERİYENİN parasını kim veriyor Peygamber ocağını yüce mehmetçiğimizi arkasına alıp bir kişi devlete kafa tutabiliyosa ve bu bildiriyi gerçekleştireceği zaman türkiye 50 yıl geriye gidecekse YOK ÖLE YAĞMAA burası jurasi park değil çocuk eğlendirmiyoruz burda.Erdoğan ın oğlu askerlik yapmamış madem okadar düşkünsün askerliğe Fenerbahçe başkanı Aziz Duran askerlik yaptımı?Baykal türkiyeye gelmiş geçmiş en büyük şerefsizdir!!!aksini ispat eden warsa etsin de görelim. |