Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2007, 01:40   #45
CipriX
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türk Scripting Yerinde Sayıyor!

Öncelikle Kendinin Coder olmadığına inanan birisi olaraktan;
Türk Scripting'i Lekeliyenler Türk Scripting'in başında olursa ne Scripting gelişir Türkiyede ne başka birşey.. Gelin birşey yapalım desek ne olucak şurdan 4 tane kanka çıkacak 2 amca oğlu çıkacak gene Scripting yerinde sayıcak Türkiyede kıskançlık var çekememe var çekemeyince b*k atma var Türkiyede scriptingin gelişmesini isteyenler öncelikle Addonları dll'leri indirip acaba bunun neresinde bi harf hatası yapmıştır diye incelemeyi bıraksın Ve şunu söylüyorum Herzamanda söylerim Scripting away addonu yazmayla bitmiyor işte.. Çok sağlam coder arkadaşlarımız var fakat GERÇEK bilgilerini HEP saklıyorlar.. Kimse alınmasın gücenmesin Türkiyede Scripting = Sıfır.. Neden sıfır konusuna gelirsekte Şahsen ben 4 bin satır kod yazıp bi insanın o kodu Alıp Notepad'de açıp CTRL + H tuşlarına basıp CipriX yazılarını Kendi Nicki yaparsa Bende o kodu yazmaktan kaçarım.. Herşeyin başında saygı gelir bi kaç insana saygıyla olmaz DESTEK gelir birşeyler yapana TEŞEKKÜR gelir ÖRN: bi çocuk op voice teşekkür addonu koymuş herkez milyonlarcası forumda mevcut diyor.. ya kardeşim öğretin o adama mdx.dll'yi geliştirsin onu.. Burda kimse kimseye destek olmuyor ÖZELLİKLE ircforumlari.net'te kimse kimseye destek olmuyor.. Ben bu forumda Mickey, SeRDaR406, Scoundreal hariç kimseden destek görmedim.. Diğer arkadaşlarımızda görmedi.. Bir Teşekkürler butonuna basmak senin karizmanı zedelemez Coder abim/kardeşim Bu laflarım kimseye değil genele..

Saygılarımla..

Konu CipriX tarafından (09 Haziran 2007 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver