Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2007, 03:09   #1
ad3m
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkiz Kardeşin Teröre İntikam Yemini!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İZMİR (İHA) - Tünceli'nin Pülümür ilçesinde karakola yapılan baskında şehit düşen Erdem Erkaçtı'nın ikiz kardeşi Erden Erkaçtı, kardeşinin mezarı başından ayrılmıyor. Kardeşinin mezarı başında dua eden Erden Erkaçtı, intikam yeminleri ediyor.

Yaşamları boyunca birbirlerinden ayrılmayan Bayındırlı Erdem ve Erden Erkaçtı isimli ikizleri terör ayırdı. İkiz kardeşi Erdem Erkaçtı'yı Tunceli'de terör saldırısında kaybeden Erden Erkaçtı, kardeşinin mezarından ayrılmak istemiyor.

Hayatları boyunca birbirlerinden ayrılmadıklarını belirten Erden Erkaçtı, askere gönüllü olarak aynı anda gittiklerini söyledi. Acemi birliğinin Manisa Kırkağaç olduğunu anlatan Erkaçtı, şöyle konuştu: "Burada dağıtım yerlerimiz açıklandığında şehit olan kardeşim Mardin'e ben Tunceli'ye dağıtım olduğumu öğrendim. Fakat komutanımız bizi yanına çağırarak aynı yerde askerlik yapmak isteyip istemediğimizi sordu. Biz de aynı yerde askerlik yapmak istediğimizi bildirdik. Sonrasında ben Tunceli Çemişkezek'e şehit kardeşim Tunceli Pülümür'e sevk oldu. Toplanma yerimiz olan Elazığ'a kadar hep birlikte hareket ettik. Oradan sonra bir defa daha telefonla görüştükten sonra bir daha görüşemedik."

Kardeşinin şehit haberini almadan 3- 4 gün öncesinde içinde bir karamsarlık ve sıkıntı hissettiğini ifade eden Erden Erkaçtı, sözlerini şöyle tamamladı: "Kardeşimin şehit haberini akşam yapılan alay içtimasında bölük komutanımdan öğrendim. Komutanın yanından ayrılarak silahımı aldım ve dağa doğru koştum. Sonra birlikten gelen askerler beni yakalayarak birliğime geri getirdi. Şehit haberini almadan 3- 4 gün önce içimde bir karamsarlık vardı. Sanki kötü bir şeyler olacağını hissetmiştim. İznimin ardından birliğime katılarak kardeşimin intikamını alarak, dağda taş üstünde taş bırakmayacağım."

Konu ad3m tarafından (08 Haziran 2007 Saat 03:55 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver