Kimin Ne Kadar Ban Attigi Bilgisi
el33t ustamın bu konuda bir kodesi var ama calışmıyor kod şu: on * Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. AN:#:{ inc $+(%,ban.,#,.,$nick) } alias getban { if $me ison $1 { var %; = 1, %: | while $var($+(%,ban.,$1,.*),% Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. { %: = $addtok(%:,$+($gettok($v1,3,46),:,$($v1,2)),32) | inc %; } | return $iif(%:,Ban listesi durumu[Ban atan:ban sayısı]> %:,$1 kanalında ban atan yok.) } } on *:text:NeLix Ban List:#:{ if $istok(NeLix NeLix2,$nick,32) { msg # $getban(#) } }
şimdi benim ricam mesela #izmir kanalındaki opları sopların yani operraörlerin attıgı banları #izmirop kanalında ben master olmam şartıyla
tabi !badrapor yazdıgımda adnonu yükledigim botumun kanal genelinde hangi nick onlinen oldugu süreyle birlikte attıgı ban sayısının cıkması örnek
[16:08] <benimnick> !badkontrol
[16:08] <botum> ahmet 2saat 10 dakkadır online attıgı ban sayısı:6
[16:08] <botum> mehmet 20 dakkadır onlinen attıgı ban sayısı:13
[16:08] <botum> nazlı 1 saat 5 dakkadır onlien attıgı ban sayısı:30
yani böyle bir kod ben uzun zamandır ircdeyim ama adnonlara yeni merak sardım inşalla siz degerli ustalarım sayesinde ögrenecem yardım ederseniz memnun olurum ilgilerinize ve emeklerinize tşkler.not (acemi oldugum için detaylı anlatırsanız mümkünse sagolun) |